Chinees Restaurant Den Besterd Tilburg

Den Besterd Afhaal Chinees

Restaria Den Besterd in Tilburg is opgericht in 1985 en sinds 1990 werken wij (Wing en Jenny) er hard aan om onze klanten tevreden te houden. Dit doen wij door ons te onderscheiden in kwaliteit en service. Wij zijn altijd op zoek naar de beste producten en dus kunnen onze klanten de hoogst mogelijke kwaliteit verwachten!

Afhaal Chinees

Den Besterd Chinees afhaalcentrum is een moderne afhaal Chinees, waar niet alleen het lekkere eten, maar ook de hygiëne en de kwaliteit voorop staan. De Chineese keuken is zeer veelzijdig en bij ons kunt u heerlijke culinaire gerechten bestellen. Naast de standaard Chinese gerechten, zoals Babi Pangang en Tjap Tjoy, staan er ook authentieke gerechten op de menukaart, zodat u kennis kunt maken met het ‘echte’ Chinese eten.

Bekijk onze afhaalkaart

Restaurant

Den Besterd in Tilburg staat voor smakelijk dineren in een sfeervol restaurant.
In ons restaurant kunt u zich door ons laten verwennen met onze heerlijke gerechten. Wij hebben een zeer uitgebreide menukaart met gerechten van over de gehele wereld, van een huisgemaakte Hollandse boerenkool-stamppot tot Kip Gon Boa uit het verre oosten. Met een ruim aanbod aan gerechten en de beste service beleeft u bij Den Besterd een heerlijke avond.

Wokken

Naast het traditionele restaurant bieden wij u de mogelijkheid om lekker te komen wokken, u kunt bij ons kiezen uit zes heerlijke traditionele sauzen uit Azië. Omdat de ingrediënten op een hoog vuur worden bereid behoudt het gerecht de smaak en voedingsstoffen. Het wokken werkt als volgt: kies een gerecht en vervolgens een van de sauzen. De Chef-kok van ons Chinees restaurant bereidt het gerecht voor u en serveert dit met witte rijst, nasi of bami.

Cateringservice

Wanneer u kiest voor Den Besterd te Tilburg zult u ervaren dat wij er alles aan zullen doen om uw catering tot in de puntjes te verzorgen. Na een telefonisch overleg waarin u ons uw wensen aangeeft gaan wij aan de slag in de keuken. Van twee dagen tot een half uur voor de gelegenheid waar de catering voor gewenst is brengen wij het eten, de dranken en andere benodigdheden zoals servies en servetten bij u op locatie. Na afloop, op een moment dat u het beste past, halen wij het servies en overige zaken weer op.

Bekijk onze catering website

Bestel nu online!

Ervaringen van onze gasten

Heerlijke afhaalmenu’s. Ik woon zelf niet in de buurt maar fiets er graag voor om. Er is een open keuken wat ik erg prettig vind en er is nog nooit iets mis gegaan met de bestelling wat voor mij als vegetariër bij de chinees zelden voor komt.

Den Besterd cafetaria

Cafetaria Den Besterd, de beste Cafetaria van Tilburg. Neem eens een kijkje op de website van onze cafetaria.

Cafetaria

Catering door Den Besterd

Volledig verzorgde Chinese catering door Den Besterd, neem een kijkje op onze catering website.

Chinese catering

Chinees afhaalrestaurant

De lekkerste authentieke Chinese specialiteiten om af te halen.

Chinees afhaalrestaurant